sâmbătă, 27 septembrie 2014

Sfaturi de cumparaturi pantofi pentru barbati



            Cumparaturi de pantofi pentru barbati sunt precum cumparaturile de masini. Ar trebui sa ai o idee buna a ce vrei cand intri in magazin si trebuie sa pleci din magazin cu un produs pe care il vei putea folosi confortabil pentru cel putin cativa ani. Barbatii nu cumpara incaltaminte precum femeile, nu avem nevoie de zeci de perechi ca sa ne asortam, ca sa fim in voga si alte lucruri de genul acesta, noi cumparam pantofi ca sa arate bine, ca sa mearga cam cu orice si ca sa tina, sa tina timp indelungat.
            Cumparaturile de pantofi nu sunt tocmai o idee buna pentru un weekend distractiv, inainte de a te aventura intr-o asemenea aventura ar trebui sa stii cateva lucruri.
           
     ca sa iti fie cat mai usor, este bine sa vizitezi magazine mari, pantofi barbatigasesti in Cluj Napoca la Selgros. Un magazin mare va avea o gama mult mai larga de incaltaminte, oferindu-ti mai multe optiuni si implicit facandu-ti decizia mai usoara.
     nu ezita sa vizitezi si outleturi sau vanzatori angro, poate ca nu o sa gasesti cele mai noi modele, dar poate gasesti ceva potrivit pentru tine. Daca arata bine si sunt intr-o stare buna nimeni nu o sa isi dea seama daca sunt de anul acesta sau de acum 3 ani.
     daca cumva iti place sa iti faci cumparaturile online, o metoda buna este de a incerca perechea pe care vrei sa o cumperi intr-un magazin, ca sa fii sigur ca sunt confortabili, ca marimea e potrivita si ca iti place cum arata, nu doar din poze. Dupa, poti sa gasesti cea mai buna oferta online. Desigur, daca e un brand cu care ai experienta si pe care il cunosti nu mai trebuie sa faci acest lucru.
     viziteaza magazinele de pantofi duminica dimineata sau tarziu in timpul saptamanii, ai sanse mari ca magazinul sa fie gol, astfel poti fie sa te desfasori fara sa fii deranjat de altii, fie poate ca vanzatorul sa iti dedice tie intreaga sa atentie.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu