sâmbătă, 25 octombrie 2014

Călătorim mai sănătos ca niciodată


Cu toții facem parte dintr-o familie

Suntem fascinați de călătorii. Asta se vede din status-urile de pe rețelele de socializare, după pozele pe care le prezentăm cunoscuților, după micile amintiri pe care le aducem cu noi când ne întoarcem acasă. Cum granițele dintre țări tind să nu mai existe, făcând din întreg mapamondul o familie mare la care luăm parte, excursiile au devenit un mod de a ne apropia unii de ceilalți. Un mod de a intra în mediul altor tradiții, de a observa obiceiuri noi, de a lua parte din plin la viața acestei noi mari familii, una dintre cele mai bune pe care a avut-o lumea de la al doilea război mondial încoace.

Ce implică această nouă familie? Liberalizarea informației, egalitatea între semeni, sentimentul de a te simți oriunde ca în propria casă, cel puțin din punct de vedere al cadrului legal, liberalizarea serviciilor. Toate fac parte dintr-o siguranță internațională care vrea să devină fundamentală.


MediHelp International vede sănătatea ta ca fiind capul familiei

sursă foto
Era de așteptat, aș spune era obligatoriu, ca și sănătatea să își deschidă larg granițele, granițe care până nu de mult erau foarte greu de trecut, dacă nu chiar imposibil. MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurari private de sănătate și asigurări medicale internaționale din Europa Centrală și de Est, oferă libertatea alegerii unui program personalizat de control al sănătății, fiecărui client în parte. Gata să ofere consultanță oricărui solicitant, MediHelp International a dus serviciile de asigurări de sănătate internațională la cel mai înalt nivel, fiecare dintre noi putând să beneficieze de spitalizare în cele mai bune clinici din Europa dar și din propria țară.

S-a ajuns până acolo încât planul de asigurare MediHelp Superior Plan oferă cea mai mare limită de asigurare de sănătate privată de pe piață, 2,5 milioane de Euro / asigurare. Această asigurare oferă: asistență medicală în cele mai bune instituții din lume, acoperire sută la sută pentru costurile ce țin de spitalizare și operații, asigurare totală pentru cazurile de cancer (inclusiv medicamentația necesară), transport gratuit de organe și țesuturi, etc. O facilitate care interesează în special familiile care așteaptă un copil (sau mai mulți dacă sunt gemeni, tripleți sau ...:)  ) este îngrijirea medicală pe perioada maternității.

 Cu asigurările de sănătate internațională de la MediHelp International ai ocazia să previi

Atunci când o problemă gravă de sănătate apare, iar intervenția medicală sau tratamentul adecvat se găsesc doar în afara țării, știm cât de problematică este posibilitatea de a pleca urgent acolo. Și cum în aceste situații timpul este principalul inamic, de ce să nu prevenim cumva toate aceste neplăceri? O asigurare medicală internațională bine configurată (ca să folosesc un termen din domeniul IT) îți poate oferi liniștea de care ai nevoie, grijile pentru costurile ridicate de intervențiile medicale, analize, consult, tratament fiind preluate de polița de asigurare. Cum ar fi planul MediHelp Healthcare Plan,
sursă foto
pentru personae fizice (cel pe care l-aș alege eu), unde pot opta între una dintre multele variante (depinde de suma pe care sunt dispus să o achit pe an) care îmi poate oferi: acoperire europeană în caz de urgență medicală, primirea în cadrul celor mai bune clinici din Europa, consultarea urgentă a cazurilor speciale, acoperirea cheltuielilor de spitalizare care nu depășesc 1.200.000 de euro, și multe altele. De ce să nu îți configurezi și tu sănătatea așa cum vrei, așa cum simți că este mai bine pentru tine? Vorbește cu un consultant, îți va oferi cele mai bune variante, după cum am zis, și îți va face oferta care ți se potrivește, luând în calcul bugetul tău și personalitatea ta.



Alege cu  MediHelp International  în ce țară vrei să fii tratat

Accesul la o familie mărită, accesul la sănătatea așa cum ai tu nevoie să fie tratată, un consult prompt și urgent la cele mai înalte standarde, asta oferă, vorbind în linii mari, planurile MediHelp International. Poate pe viitor, când un reprezentant de la această firmă va veni la tine, o să accepți măcar să îi ascultați sfaturile. Nu este vorba doar despre accidente, este vorba despre viață și despre cum vrei să îți fie tratată sănătatea.

O călătorie implică multe lucruri: rezervări, planuri de vizitare, planuri de rezervă, informare în prealabil a locurilor unde o să umblăm, și tot așa. Ajunși într-un mediu străin, un mediu nefamiliar, o să fim mai atenți la noi, încruntați, o să pierdem o bună parte buna dispoziție cu care am pornit la drum. Suntem conștienți: oricât am fi de sănătoși, ni se pot întâmpla foarte multe neplăceri. Cum nu suntem în țara noastră, a avea o problemă medicală într-o țară străină se poate transforma în ceva complicat. În astfel de momente, asigurarea internațională de sănătate ne poate salva de foarte multe bătăi de cap.
MediHelp International este compania pe care trebuie să o ai în vedere pe viitor. Ce face ea? Îți ia de pe inimă acel droB de sare care nu te lăsa să fii tu. Să știi că o să primești asistență medicală de calitate oriunde în Europa, este o facilitate pe care, o asigurare obișnuită de sănătate (fie ea și particulară) nu o oferă. Este alegerea ta unde vrei să fi tratat și cum.

Ce plan, din cele oferite de MediHelp International, crezi că ți s-ar potrivi?


____________________________________________________________
Acest articol participă la concursul SuperBlog 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu