miercuri, 29 octombrie 2014

Litera vă invită la evenimentul: Cărțile romantice. Mister și magie!
Litera vă invită la evenimentul Cărțile romantice. Mister și magie!

București, 29 octombrie 2014

În seara de Halloween, pe 31 octombrie 2014, începând cu ora 18:30, Editura Litera vă invită în cadrul târgului de carte Kilipirim (Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Călărași) la un eveniment special: Cărțile romantice. Mister și magie!
Vă aşteptăm la o întâlnire cu cele mai captivante titluri din îndrăgitele colecţii: Cărţi Romantice și Iubiri de poveste; un eveniment în care se va discuta despre poveşti de dragoste încărcate de mister, al căror suspans se adâncește cu fiecare capitol, societăți secrete, personaje cu puteri miraculoase, ritualuri secrete, cristale vrăjite, fantome enigmatice, despre autoare îndrăgite peste tot în lume, dar şi despre motivele care fac aceste cărţi atât de iubite de numeroşi cititori.
Fiecare persoană care va participa la eveniment va primi cartea În căutarea dragostei de Teresa Medeiros, alături de un fard de pleoape Ruby Rose Cosmetics. În plus, cele mai norocoase participante vor avea şansa să câştige și premii surpriză.
Colecția Lira   Cărți Romantice cuprinde romane de dragoste istorice sau contemporane, aflate în cele mai cunoscute topuri internaționale de specialitate, oglindind un tărâm de dragoste, de  secrete și mistere, o lume plină de emoții și suspans, creionată de cele mai iubite autoare de ficțiune romantică ale momentului, între care: Nora Roberts, Amanda Quick, Mary Jo Putney sau Sandra Brown.
Colecţia Alma Iubiri de poveste poartă cititorii într-o lume magică, plină de pasiune, de iubiri pătimașe și interzise, care sfidează timpul sau de conspirații primejdioase, societăți secrete și drame de mare intensitate emoțională. O selecţie de titluri distinse cu numeroase premii, scrise de autoare celebre în literatura romantică istorică, între care: Julie Garwood, Johanna Lindsey, Elizabeth Hoyt, Christina Dodd sau Sarah Maclean.
* * *
Litera aniversează 25 de ani de existență!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.
Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu